Dokkum

 • Bouwen op maat
 • Duurzaam Bouwen
 • Energiezuinig
 • U de kavel, wij de woning
 • Sinds 1977

Toekomstbestendig en duurzaam bouwen in Dokkum

Bent u op zoek naar een eigen huis in Dokkum, maar wilt u liever geen bestaande woning kopen? Dan kunt u een nieuwbouwhuis in Dokkum laten bouwen door Bouwbedrijf Van der Woude. Wij staan garant voor duurzame nieuwbouw met respect voor mens en milieu. Wij bouwen al ruim 35 jaar duurzame woningen met behulp van de houtskeletbouw methode. Een eigen nieuwbouwhuis laten bouwen volgens deze beproefde en duurzame bouwmethode biedt u zeer veel voordelen. U leest er hieronder meer over. Heeft u zelf een kavel in Dokkum waarop u uw eigen huis kunt laten bouwen, of zoekt u een huis inclusief kavel in dezelfde omgeving? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen voor het nieuw bouwen van een eigen huis in Dokkum door te spreken.

Huis bouwen met prefab houtskeletbouw

Een eigen huis in Dokkum laten bouwen met de prefab houtskeletbouw is een voordelige, snelle en duurzame manier van bouwen. Bij prefab houtskeletbouw worden alle onderdelen van uw huis in de fabriek voorgefabriceerd en op uw bouwkavel in Dokkum gemonteerd. Hierdoor is het laten bouwen van een eigen woning uiterst nauwkeurig te plannen en passen alle onderdelen van de woning altijd naadloos op elkaar. Slecht weer op de bouwplaats speelt daardoor eigenlijk geen rol bij de bouw van uw woning. Binnen een paar dagen staat er een wind- en waterdichte casco woning op uw kavel.

duurzaam bouwen in Dokkum

nieuwbouw-woning Dokkum

Alle voordelen van houtskeletbouw

Wat zijn de overige voordelen van houtskeletbouw voor uw nieuwbouwhuis in Dokkum?

 • Vrijheid in vormgeving
 • Gebruik van milieuvriendelijke materialen
 • Creëren van een ideaal woon- en leefklimaat
 • Energiezuinig door hoge isolatiewaarden
 • Uitstekende geluids- en brandwerende eigenschappen
 • Gunstige arbeidsomstandigheden
 • Door prefab-bouwmethode met minder arbeid op de bouwplaats en minder bouwverkeer
 • Grote mate van flexibiliteit tijdens de bouw

Reacties

 • “Bouwbedrijf Van der Woude begreep uitstekend onze wensen vanaf het eerste contact en hebben dit dan ook weten te vertalen in een prachtig huis met daarin onze persoonlijke ideeën goed verwerkt. Men stond steeds open voor vragen en opmerkingen. Het overleg en de verslaggeving tijdens de bouw was altijd duidelijk en overzichtelijk. De medewerkers straalden uit dat ze geïnteresseerd bezig waren met hun vak en wij kijken dan ook terug op een geslaagde bouwperiode van ons huis aan de Hoofdweg 86 te Burdaard.” Jan en Kitty van Wagenberg

 • “Bij toeval zijn wij in contact gekomen met bouwbedrijf Van der Woude.  Achteraf blijkt dit een gouden greep te zijn geweest. De communicatie is snel en persoonlijk, in overleg is een hoop mogelijk, men denkt mee met de klant en de kwaliteit van bouwen is top. Hoog in het vaandel staat dat de klant tevreden moet zijn met het eindresultaat. Al met al een aanrader.” Wiebe Groenewold

 • “Een goed bedrijf met korte lijntjes. Goede communicatie met de mensen op de bouw.” Bert Kamstra

Uw inbreng bij uw nieuwbouw huis in Dokkum

Bij het laten bouwen van uw eigen huis in Dokkum heeft u een zeer ruime inbreng in het ontwerp van de woning. De mogelijkheden om zowel aan de binnen- als buitenkant van uw huis in de afwerking te variëren is bij houtskeletbouw haast eindeloos. U kunt dus de vormgeving van uw eigen huis zelf bepalen. Wilt u alsnog op een later moment een aanbouw in de vorm van bijvoorbeeld een erker, serre, bijkeuken, garage of dakkapel laten realiseren, dan is dat eenvoudig mogelijk. Op onze website ziet u een overzicht van onze stijlvolle standaard modellen woningen. Deze modellen zijn dus volledig aan de wensen voor de bouw van uw eigen huis in Dokkum aan te passen. Wij staan als bouwbedrijf in Dokkum klaar voor iedere uitdaging.

Contact met Bouwbedrijf Van der Woude

Wilt u ook een eigen droomhuis in Dokkum laten bouwen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Van der Woude voor een kennismakingsgesprek. Vul vandaag nog het contactformulier op onze website in, of bel ons op 0513 – 46 56 00. Mailen kan ook naar info@bouwbedrijfvdwoude.nl. Een eigen nieuwbouwhuis bouwen in Dokkum doet u samen met aannemersbedrijf Bouwbedrijf Van der Woude.

huis bouwen Dokkum