bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Aannemersbedrijf Leeuwarden

Partner in bouwen

Aannemersbedrijf Leeuwarden heeft ruim 35 jaar ervaring in bouwen en verbouwen in Leeuwarden en omgeving. Wilt u uw huis laten verbouwen of misschien wel een huis laten bouwen. Aannemersbedrijf Leeuwarden is dan uw partner. Met ons bouwbedrijf kiest u voor zorgeloos bouwen. Wij bouwen energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in Leeuwarden en omgeving.

Nieuwbouw naar eigen ontwerp

Wie droomt er niet van zijn of haar eigen woning, al dan niet in samenwerking met een architect, te ontwerpen. Ons bouwbedrijf vertaalt al uw eisen en wensen naar een concreet en realistisch bouwplan. In overleg met u bepalen wij de bouwwijze en het gebruik van de materialen. Wij begeleiden u van de ontwerpfase tot en met de oplevering door het gehele bouwproces.

Keuze uit een standaardwoning

Aannemersbedrijf Leeuwarden

In plaats van een eigen ontwerp te maken of uw woning door een architect te laten ontwerpen kunt ook kiezen voor een van onze modelwoningen. Het voordeel van een modelwoning is dat het voorwerk (het ontwerp, de berekeningen e.d.) al is gedaan. Het bouwbestek van een modelwoning is compleet uitgewerkt. Bij aannemersbedrijf Leeuwarden kunt u kiezen uit een gevarieerd aantal modelwoningen. Uiteraard kunnen alle modelwoningen aan uw wensen worden aangepast. Dat kost uiteraard iets meer, maar is altijd nog goedkoper dan een geheel eigen ontwerp. Al onze modelwoningen kunnen worden gerealiseerd met houtskeletbouw.

Houtskeletbouw wordt in heel Nederland veelvuldig toegepast. Met houtskeletbouw kunnen woningen worden gerealiseerd met een hoge isolatiewaarde en een dienovereenkomstig laag energieverbruik. Deze bouwmethode past in de trend duurzaam bouwen. Houtskeletbouw kan uitstekend worden toegepast voor zowel, nieuw-, ver- of aanbouw of opbouw.

Service

Tot de begeleiding van het gehele bouwproces behoort uiteraard ook de afwikkeling van alle formaliteiten zoals vergunningen e.d. Ons bouwbedrijf verzorgt alle vergunningen en aanvragen richting de gemeente Leeuwarden en alle andere overheidsinstanties die betrokken zijn bij de nieuwbouw of verbouwing van uw woning.

U kunt hierbij denken aan:

  • Sloop- en omgevingsvergunning;
  • Energielabel;
  • Ventilatie en daglichtberekeningen;
  • Toepassing bouwbesluit;
  • Constructieberekeningen;
  • Aanvraag nutsbedrijven;
  • Asbestsaneringsrapporten.

Met ons vakkundige en gemotiveerde team van medewerkers staan wij ook graag op dit terrein voor u klaar.

 Verbouwen en aanbouwen

Overweegt u een aanbouw, zoals een serre, erker, bijkeuken, garage of een dakkapel? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Leeuwarden aan het juiste adres.

Vragen?

Wilt u meer weten over ons bouwbedrijf in Leeuwarden? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar