bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Aannemersbedrijf Friesland

Bouwen in Friesland

Aannemersbedrijf Friesland is al 35 jaar een vertrouwde naam in Noord Nederland. Aannemersbedrijf Friesland is daarom uw partner bij het realiseren van al uw bouwplannen. Of het nou om de bouw van een nieuwe woning gaat, of een verbouwing of een serre, erker, dakkapel of garage gaat. Onze samenwerking met gerenommeerde architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs uit heel Nederland en ons gemotiveerde team van medewerkers staan garant voor jarenlang probleemloos woonplezier in Friesland.

Aannemersbedrijf Friesland

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen gaat verder dan alleen een laag energieverbruik en zuinig omgaan met water. Duurzaam wonen heeft ook betrekking op het materiaalgebruik, omgaan met afval en het binnenmilieu. Met houtskeletbouw kunnen zowel duurzame woningen worden gerealiseerd als duurzaam worden gebouwd. Aannemersbedrijf Friesland richt zich al 35 jaar op duurzaam wonen en bouwen. Met houtskeletbouw kunnen overal in Friesland energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen worden gebouwd en verbouwingen worden uitgevoerd. Houtskeletbouw biedt nagenoeg eindeloze mogelijkheden om te variëren in de afwerking van zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde. Daardoor kunnen woningen worden gerealiseerd met een hoge isolatiewaarde, lage energielasten en een heerlijk wooncomfort.

Maatwerk of een huis gebaseerd op een modelwoning

U kunt bij ons aannemersbedrijf natuurlijk kiezen voor maatwerk. U kunt ook kiezen voor een van onze standaard modellen en deze naar wens laten aanpassen. Bij ons aannemersbedrijf kunt u kiezen uit een ruim aanbod van modelwoningen. Voor de modelwoning liggen alle ontwerpen, berekeningen, bestekken e.d. al gereed. Alleen uw wensen behoeven nog maar te worden verwerkt. Bij de keuze voor een modelwoning slaat u de ontwerpfase min of meer over. Daardoor kunt u aanzienlijke besparingen op de bouwtijd en de bouwkosten, realiseren.

Verbouwen

In de afgelopen 35 jaar heeft ons aannemersbedrijf in Friesland vele honderden verbouwingen gerealiseerd, serres en erkers aangebouwd en dakkapellen geplaatst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Van start tot einde

Wanneer u kiest voor ons aannemersbedrijf dan kiest u voor zorgeloos bouwen. Wij nemen het gehele bouwproces van ontwerp tot oplevering voor onze rekening inclusief alle vergunningaanvragen en andere verplichtingen richting gemeente en andere overheidsinstanties, zoals:

  • Sloopvergunning;
  • Omgevingsvergunning;
  • Constructie berekeningen;
  • Ventilatie en daglichtberekeningen;
  • Energielabel;
  • Toepassing bouwbesluit;
  • Aanvraag nutsbedrijven;
  • Sonderingen;
  • Asbestsaneringsrapporten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over aannemersbedrijf Friesland. Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ins en outs van bouwen en verbouwen in Friesland. Vul vandaag nog het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar