bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Aannemersbedrijf Dokkum

Uw droom waarmaken

U heeft er altijd van gedroomd om ooit nog eens uw eigen woning te ontwerpen en te laten bouwen. Aannemersbedrijf Dokkum is dan uw partner. Wij begeleiden u van ontwerp tot oplevering door het totale bouwproces . Houtskeletbouw is een bouwmethode die zich uitstekend leent voor de bouw van energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in Dokkum. Het aantal mogelijkheden om zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde de afwerking te variëren is bij houtskeletbouw nagenoeg oneindig. Daarom kunt u de vormgeving van uw eigen woning geheel zelf bepalen. Houtskeletbouw is uitstekend toepasbaar in zowel de nieuw-, ver-, op- of aanbouw.

Aannemersbedrijf Dokkum

Keuze voor een modelwoning

Een keuze voor een modelwoning betekent o.a.:

  • Het overslaan van de ontwerpfase;
  • Beschikbaarheid van alle berekeningen, constructies, e.d.;
  • Een kant en klaar bouwbestek;
  • Lagere bouwkosten;
  • Sneller starten met bouwen.

Aannemersbedrijf Dokkum biedt u een ruim aanbod van modelwoningen. Binnen de verschillende modellen kunnen wij rekening houden met uw specifieke eisen en wensen.

Liever zelf ontwerpen?

Een modelwoning heeft, ondanks de mogelijkheid om zelf uw eisen en wensen door te voeren, toch een aantal beperkingen. Deze heeft u niet wanneer u uw woning zelf ontwerpt of laat ontwerpen. De enige beperkingen hier zijn de beperkingen die u zich zelf oplegt. Aannemersbedrijf Dokkum kan voor u dan ook nagenoeg elk ontwerp realiseren. Ons bouwbedrijf heeft in het verleden samengewerkt met gerenommeerde architecten en constructeurs uit heel Noord Nederland.

Verbouwen

Een serre, erker, garage, keuken, extra kamer, aanbouw of dakkapel realiseren in Dokkum? Ons bouwbedrijf in Dokkum is dan het juiste adres. Ons gemotiveerde en ervaren team van medewerkers staat voor u klaar. Aannemersbedrijf Dokkum heeft ruim 35 jaar ervaring in Dokkum en omstreken met nieuwbouw en verbouw.

Administratieve lastenverlichting

Voor het bouwen of verbouwen van een huis zijn vergunningen nodig en moet aan allerlei wet- en regelgeving worden voldaan. Ons bouwbedrijf neemt u de gehele administratieve rompslomp met betrekking tot bouw richting gemeente en andere overheidsinstanties, uithanden en zorgt er voor dat alles snel en soepel verloopt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Aannemersbedrijf Dokkum of over de mogelijkheden om uw eigen woning te verbouwen? Of beschikt u over een bouwkavel in Dokkum en omstreken en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een eigen huis te bouwen? Kom dan eens langs bij ons bouwbedrijf voor een kennismakingsgesprek. Vul vandaag nog het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar