bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Bouwbedrijf Leeuwarden

Uw droom waarmaken

U heeft een bouwkavel kunnen verwerven op een schitterende plek in Leeuwarden en u kunt nu eindelijk zelf uw ideale huis gaan bouwen? U heeft al een idee in uw hoofd of wilt u uw huis onder architectuur laten bouwen? Bouwbedrijf Leeuwarden werkt met gerenommeerde architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs uit heel Nederland samen en kan elk ontwerp in Leeuwarden realiseren.

Bouwbedrijf Leeuwarden

Comfortabel wonen

Met houtskeletbouw worden overal in Leeuwarden energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen gebouwd. Bouwbedrijf Leeuwarden is specialist in houtskeletbouw. Deze bouwmethode is relatief licht en daarom kan er snel worden gebouwd. Bovendien kan eindeloos worden gevarieerd in de afwerking zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde, waardoor u uw eigen woning geheel zelf kunt vormgeven. Daarom leent houtskeletbouw zich uitstekend voor nieuw-, ver-, op- of aanbouw.

Direct beginnen met bouwen

Naast maatwerk kunt u ook kiezen voor een van onze modelwoning. Bij ons bouwbedrijf kunt u kiezen uit een groot assortiment modelwoningen. Bij een modelwoning liggen alle ontwerpen, berekeningen, bestekken e.d. al op de plank klaar.
Dit betekent o.a. dat de ontwerpfase min of meer kan worden overgeslagen. Daardoor kan worden bespaard op de bouwtijd en de bouwkosten.
Uiteraard kunnen al deze standaardmodellen aan uw wensen worden aangepast.

Verbouwen

Ook voor een verbouwing of een op- of aanbouw kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Voor de verbouwing van uw huis of de aanbouw van een serre, erker, garage in Leeuwarden is ons bouwbedrijf uw partner. Wij staan met een gemotiveerd en vakkundige team van medewerkers wij voor u klaar.

All in

Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat het hele proces, met betrekking tot de nieuwbouw of verbouwing van uw huis, richting gemeente en andere overheidsinstanties snel en soepel verloopt. Alle noodzakelijk aanvragen worden door ons geregeld.

  • Omgevingsvergunning
  • Constructieberekeningen
  • Energielabels;
  • Diverse berekeningen;
  • Toepassing bouwbesluit;
  • Aanvraag nutsbedrijven;
  • Sloopvergunning;
  • Asbestsaneringsrapporten.

Garantie

Bouwbedrijf Leeuwarden heeft ruim 35 jaar ervaring en door toepassing van de Woningborg Garantie- en Waarborgregelingen 2010 zorgen wij voor zorgeloos bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwbedrijf Leeuwarden of over de mogelijkheden om uw eigen woning te verbouwen? Of beschikt u over een bouwkavel in Leeuwarden en omstreken en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een eigen huis te bouwen? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ins en outs van bouwen en verbouwen. Vul vandaag nog het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar