bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Bouwbedrijf Friesland

Partner in bouwen

Wilt u een huis laten bouwen of uw huis laten verbouwen. Bouwbedrijf Friesland is dan uw partner. Bouwbedrijf Friesland heeft ruim 35 jaar ervaring in bouwen en verbouwen. Ons bouwbedrijf bouwt energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen in Friesland en alle aangrenzende provincies.

Nieuwbouw: keuze uit standaard modellen

Bij nieuwbouw kunt u kiezen uit een van onze standaard modellen of uit maatwerk. Het voordeel van een standaard model is dat het ontwerp, alle berekeningen, constructies, e.d. al gereed en bekend zijn. Het bouwbestek van een standaardmodel is compleet uitgewerkt. Daardoor kan eerder overgegaan tot bouwen en zullen de kosten lager zijn. Bouwbedrijf Friesland beschikt over een uitgebreide catalogus met standaard modellen. Uiteraard kunnen alle standaardmodellen aan uw wensen worden aangepast.

Bouwbedrijf Friesland

Nieuwbouw: maatwerk

U kunt ook zelf een woning ontwerpen of laten ontwerpen. Wij vertalen uw wensen al dan niet in samenwerking met een architect naar een concreet bouwplan. Ons bouwbedrijf werkt samen met architecten uit heel Nederland.

Verbouwen en aanbouwen

Wilt u in Friesland of een van de aangrenzende provincies uw huis laten verbouwen? Of overweegt u een aanbouw, zoals een serre, erker, bijkeuken, garage of een dakkapel? Dan bent u bij bouwbedrijf Friesland aan het juiste adres. Met ons vakkundige en gemotiveerde team medewerkers staan wij voor u klaar.

Vergunningen

Ons bouwbedrijf verzorgt alle vergunningen en aanvragen richting uw gemeente en andere overheidsinstanties die nodig zijn voor de nieuwbouw of verbouwing van uw huis.

U kunt hierbij denken aan:

  • Omgevingsvergunning
  • Energielabel
  • Ventilatie en daglichtberekeningen
  • Toepassing bouwbesluit
  • Constructieberekeningen
  • Aanvraag nutsbedrijven
  • Sloopvergunning
  • Sonderingen
  • Asbestsaneringsrapporten

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw wordt in Friesland en eigenlijk in heel Nederland veelvuldig toegepast. Ons bouwbedrijf is specialist in houtskeletbouw. Zowel voor nieuw-, ver- of aanbouw kan houtskeletbouw uitstekend worden toegepast en kunnen woningen worden gerealiseerd met een hoge isolatiewaarde en een dienovereenkomstig laag energieverbruik.

Bouwen onder garantie

Wij kunnen voor u bouwen met toepassing van de Woningborg Garantie- en Waarborgregelingen. Dit betekent o.a. beperkte financiële risico’s tijdens de bouw en na de oplevering.

Meer weten?

Heeft u een kavel in Friesland of elders in Nederland en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een eigen huis te bouwen? Of heeft u een woning in Friesland of elders in Nederland en overweegt u te verbouwen of denkt u aan een aanbouw? Wij informeren u graag over de ins en outs van bouwen en verbouwen. Vul het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar