bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Bouwbedrijf Drachten

Comfortabel wonen

Op zoek naar een energiezuinige, duurzame en comfortabele woning in Drachten? Bouwbedrijf Drachten heeft ruim 35 jaar ervaring in bouwen en verbouwen. Ons bouwbedrijf bouwt in en om Drachten.

Houtskeletbouw

Bouwbedrijf Drachten is specialist in houtskeletbouw.

Bouwbedrijf Drachten

Met de bouwmethode kunnen woningen worden gebouwd met een hoge isolatiewaarde en een overeenkomstig laag energieverbruik. Door te variëren in de afwerking zowel aan de binnen zijde als de buitenzijde kunt u uw eigen woning creëren.

Houtskeletbouw leent zich uitstekend voor nieuw-, ver-, op- of aanbouw. Door de in verhouding lichte prefab constructies kan zowel sneller als tegen relatief lagere kosten worden gebouwd.

Catalogus woningen

Bij Bouwbedrijf Drachten kunt u kiezen uit een schitterende catalogus met modelwoningen. Veel van deze modelwoningen zijn gebaseerd op houtskeletbouw. Uiteraard kunnen al deze standaardmodellen naar wensen worden aangepast. Door te kiezen voor een standaard model slaat u de ontwerpfase over. Alle berekeningen, constructies, e.d. zijn al bekend. Er hoeft met andere woorden geen bouwbestek meer te worden gemaakt. U kunt direct beginnen met bouwen en besparen op de ontwerpkosten.

Maatwerk

U kunt uiteraard ook uw woning laten ontwerpen. Wij kunnen elk bouwplan realiseren. Ons bouwbedrijf heeft in het verleden samengewerkt met gerenommeerde architecten en constructeurs uit heel Nederland.

Ver- aan of opbouwen

Overweegt u een nieuwe keuken, of een serre of een extra slaapkamer in Drachten. Voor een serre, erker, bijkeuken, garage of een dakkapel bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Met ons vakkundige en gemotiveerde team medewerkers staan wij voor u klaar.

Wet en regelgeving

Voor het bouwen of verbouwen van een huis geldt allerlei wet- en regelgeving. Zo heeft u een omgevingsvergunning nodig of moeten constructieberekeningen worden overgelegd. Ons bouwbedrijf zorgt ervoor dat het hele proces, met betrekking tot de nieuwbouw of verbouwing van uw huis, richting gemeente en andere overheidsinstanties snel en soepel verloopt.

Waarborgen

Door toepassing van de Woningborg Garantie- en Waarborgregelingen 2010 kunt u bij ons bouwbedrijf zorgeloos bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwbedrijf Drachten of over de mogelijkheden om uw eigen woning te verbouwen? Of beschikt u over een bouwkavel in Drachten en omstreken en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een eigen huis te bouwen? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ins en outs van bouwen en verbouwen. Vul vandaag nog het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar