bg

Bouwbedrijf van der Woude

bg

Meer dan 35 jaar ervaring

bg

In het (ver)bouwen van woningen

bg

Bouwbedrijf van der Woude

Bouwbedrijf Dokkum

Bouwen in Dokkum

U heeft bouwgrond in Dokkum en u wilt nu eindelijk uw droom waar maken om uw huis zelf naar eigen inzicht te laten bouwen. Wellicht heeft u al met een architect gesproken en zijn de bouwtekeningen al bijna klaar. Dan is bouwbedrijf Dokkum uw partner om uw droom te realiseren. Wij werken samen met gerenommeerde architecten, bouwkundig tekenaars en constructeurs uit heel Nederland en kunnen elk ontwerp in Dokkum realiseren.

Bouwbedrijf Dokkum

Comfortabel wonen

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarin met relatief lichte materialen wordt gewerkt en daarom kan er snel worden gebouwd. Bouwbedrijf Dokkum heeft 35 jaar ervaring met bouwen en is specialist in houtskeletbouw. Door de nagenoeg eindeloze mogelijkheden om te variëren in de afwerking van zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde, kunt u woning geheel zelf vormgeven. Met deze bouwmethode worden overal in Dokkum energiezuinige, duurzame en comfortabele woningen gebouwd en verbouwingen uitgevoerd.

Snel bouwen

Naast een eigen ontwerp kunt u ook kiezen het bouwen op basis van een modelwoning. U kunt bij ons bouwbedrijf kiezen uit een ruim assortiment modelwoningen. Veel van deze modelwoningen worden uitgevoerd in houtskeletbouw. Het voordeel van bouwen op basis van een modelwoning is dat alle ontwerpen, berekeningen, bestekken e.d. al zijn gemaakt. U hoeft alleen nog maar aan te geven welke specifieke aanpassingen u zou willen doorvoeren. Bouwen op basis van een modelwoning betekent dat de ontwerpfase min of meer kan worden overgeslagen. Daardoor kunt u besparen op de bouwtijd en de bouwkosten.

Full service

Ons bouwbedrijf in Dokkum zorgt ervoor dat het hele proces, met betrekking tot de nieuwbouw of verbouwing van uw huis van start tot einde soepel verloop. Het spreekt daarbij vanzelf dat wij ook richting gemeente en andere overheidsinstanties alle aanvragen en vergunningen regelen. U kunt daarbij denken aan:

  • Omgevingsvergunning
  • Diverse berekeningen
  • Energielabel;
  • Toepassing bouwbesluit;
  • Aanvraag nutsbedrijven;
  • Sloopvergunning;
  • Sonderingen;
  • Asbestsaneringsrapporten.

Bouwbedrijf Dokkum staat met een gemotiveerd en vakkundige team van medewerkers wij voor u klaar.

Verbouwen

Naast nieuwbouw kunt u ook voor een verbouwing bij ons bouwbedrijf terecht. Wilt u in Dokkum uw huis laten verbouwen of een op- of aanbouw of een bijgebouw realiseren, dan is ons bouwbedrijf uw partner.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Bouwbedrijf Dokkum. Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ins en outs van bouwen en verbouwen in Dokkum. Vul vandaag nog het vragen formulier in op onze website of bel ons.

Spring naar toolbar